2018. május 24-27.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesülhess egyéb rendezvényeinkről! 🙂

A fesztivál fellépői

A fesztivál egyik fő célja, hogy irányt mutasson a szív útján. Kifejezetten figyelünk arra, hogy olyan emberek véleményét, útmutatását kérjük, akik hitelesek a témában, vagy a szakterületükön mértékadóak, példájuk követendő. A fellépők köre folyamatosan bővül, kísérjétek figyelemmel az ismert és esetleg ismeretlen arcokat!

Böjte Csaba

A ferences rendbe még a Ceaușescu-diktatúra alatt, 1982-ben jelentkezett, a legnagyobb titokban. Tanulmányait Gyulafehérváron és Esztergomban végezte, mielőtt 1989-ben pappá szentelték. Az árvákat befogadó ferences rendi szerzetesnek hamar híre ment Déván. Mára tevékenységét elismerik egész Erdélyben, Romániában és Magyarországon is. Az alapvető életfeltételeken kívül (ruha, étel, stb.) taníttatásukkal is foglalkozik, melybe vallási és erkölcsi nevelésük is beletartozik. Munkásságát könyvben is megírták.

Dr. Puskás László

az Alternatív Pszichológiai Tudományok doktora, extrapszichológus, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, aurikulo terapeuta. "Az "elfogadott" Akadémikus pszichológia elhagyása után új utakat keresve az alternatív pszichológiai megoldások tanulmányozásával jutottam el az extrapszichológiához, mely a nyolcvanas évek közepéig a Szovjetunió szigorúan titkos katonai projektje volt. 2008-ban a Tiszta Forrás Intézetben parapszichológus oklevelet szereztem. Itt "összeraktam" amit Magyarországon meg lehet ismerni az extrapszichológiáról.

Romhányi Andrea

Asztrológus, FamilyNetwork Családállítási REND – SZER, WorkNetwork Munkahelyi RENDre állítás • "Életem során mindig foglalkoztatott a kérdés: mi végre vagyunk a Földön, mik a lelki mozgatórugóink, miért pont a saját családunkba, abba a bizonyos párkapcsolatba kerültünk vagy nem kerültünk, miért boldog, sikeres az egyik ember, és miért beteg, gyötrődő, nehéz sorsú a másik? Családunk vajon védőhálóként vonódik körénk, vagy gúzsba kötő, foglyul ejtő csapdaként zárul ránk?"

Somogyi Péter

"Azért hozzuk létre ezt a fesztivált, hogy együtt járjuk végig ezt a csodálatos utat, a szív útját. Ami nem a sajátunk abban soha sem leszünk eléggé sikeresek, eredményesek. Szeretnénk egy olyan utat mutatni, amit együtt járva mindannyian eljuthatunk egy megelégedett, boldog élethez."

Nagy Judit

hipnotizőr, spirituális mester és tanító • „Saját sorsfordító módszeremmel dolgozom az élet minden területén, hiszen az elakadt élethelyzeteket, kilátástalannak tűnő akadályokat , párkapcsolati problémákat, kizárólag a tudatalattinkban futó negatív hitrendszerek, érzelmek okozzák. Itt az ideje,hogy változtass az életeden hiszen a szándék már rég megfogalmazódott benned!Mutass példát önmagad fejlődése által a környezetedben élőknek is!”

Nem Adom Fel

Érzékenyítő tréning: A Nem Adom Fel alapítvány olyan tréningrendszert alakított ki, amely egyedi igényekhez igazodva, személyes, interaktív élményeken keresztül csökkenti az emberekben a fogyatékkal élők iránti elzárkózást. Nyíltságukkal, őszinteségükkel, tapasztalatukkal mondanivalójuk hidat képez az ép társadalom felé. Az alapítvány üzenetét hordozzák tréningjeiken magukkal: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsenek!”

Darnói Tibor

"Ismereteimnek köszönhetően megadatott, hogy ugyanazt a problémát több oldalról közelítve értelmezhessem. Egybefonódva ötvöződik a klasszikus orvoslás a komplementer medicinával, a fizikai test kezelése a lelki-szellemi gyógyítással, az anyagi sík az energetikai rendszerekkel, az ősi bölcseletek örökérvényűsége a modern tudomány vívmányaival."

Szedlják István

Népi iparművész, Hajfonat korong és tarsoly készítés • "Az Élj szívből fesztivál remek alkalom lehet arra is, hogy a saját életem tapasztalatain keresztül, másoknak is megmutathatom, hogyan sikerült egy tragikus baleset után újra talpra állni. Valóban a szívemre hallgattam és döntöttem, nagyon jó döntés volt!"

Becze Zsolt

“Születésem képlete alapján bak vagyok, vagyis realista és materiális kötődésű. Eddigi életem második felében ugyanakkor tudatosan hagyom, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek és hogy szívem szerint alakuljanak a dolgok. Így találkoztam a spiritualitással, az AIKIDO-val és ma már életem minden területé ez alapján hozom meg döntéseimet."

Keszi Ildikó

női jóga oktató, előadó • "A Női jóga egy csodálatos felfedező út női testünk-lelkünk kanyargós ösvényein. Iránytű a szív hangja, mely a bennünk lakozó végtelen női bölcsesség erejével vezet el legteljesebb önmagunkhoz.” Ildikó több mint egy évtizede foglalkozik jógával. Ezen belül a női jóga lett tevékenységének fő iránya, melynek kapcsán preventív és terápiás céllal műhelyeket, előadásokat tart, csoportokat vezet, segítve ezzel a női lét harmonikus megélést.

Bartók Zoltán

gyermek programok • "A gyermekek még annyira tiszták, annyira közel állnak Istenhez, hogy ők azok, akik igazán szívből élnek. Abban szeretnék segíteni, hogy minél mélyebben, szabadabban élhessék meg ezt, illetve hogy a fölnőttek is visszatérhessenek ebbe az állapotba."

Huszti Sándor

önismeret oktató és párkapcsolati szakember. "Az önismeret minden belső út alapja, ezért elsődleges, hogy tisztában legyünk a belső értékeinkkel, képességeinkkel, tudásunkkal, motivációinkkal, hibáinkkal és hiányosságainkkal is. Mindezeket nem csak ismernünk kell, de el is kell fogadnunk olyannak magunkat, amilyenek vagyunk, mert ez az önelfogadás teremt békét a lelkünkben."

Samsara Boulevard - Lilith

„A Samsara Boulevard - Lilith női trió mantrákat és imákat zenésít meg igazi női őserővel! Magával ragadó koncertjeiken a legkülönbözőbb kultúrák és hagyományok szent szövegeit éneklik legtöbbször hagyományos módon, de a tradicionális dallamokat szívesen ültetik át modernebb hangzású dalokba is. Repertoárjukban éppúgy fordulnak elő szanszkrit vagy tibeti szent szövegek, ahogy a magyar táltos hagyományokban eredező, dobokkal kísért dalok, de angol szövegeket is előszeretettel vegyítenek mindezekkel. Koncertjük igazi világkörüli utazás lelki kultúrákon át! A Teremtő erőket szent hangokkal megszólító zenei csemege, amelyben a közönséggel való közös éneklés is helyet kap!”

Nagy Zsóka

Selyem festő • "Szeretném átadni ezt a tudást,művészetet akik nyitottak erre.A mandala készítés egyfajta meditáció,alkotás közben befelé figyelünk.Megnyilvánulnak a tudatalattiba száműzött érzelmek.Megnyugtat felszabadít és a szervezet öngyógyító folyamatait is beindítja."

Palánkai Gellért

vezető autós instruktor, a BMW Vezetéstechnikai Tréningek alapítója Magyarországon. Személyesen vezetett és szervezett BMW Racing Experience rendezvényeket. És hogy miért lesz ő is a fesztiválon? Ez csak ott fog kiderülni! 🙂

Horváth Réka

tánctanár, táncos és tréner. "A tudatos jelenlét és a tapasztalati tanulás híveként igyekszem arra inspirálni az embereket tánctanítás közben is, hogy fedezzék fel a bennük rejlő készségeket, éljék meg önmagukat, és fejlődjenek, haladjanak a saját útjukon. A tánc számomra életforma, egy önismereti út, inspiráció- és örömforrás, lehetőség az önkifejezésre, női minőségek magas szintű megélésére, kapcsolódás önmagamhoz és másokhoz."

Balogh Béla

"Egy valami most már bizonyos számomra: aki magyarul gondolkodik, az másként gondolkodik, másként látja és értelmezi az összefüggéseket."

Bedő Imre

Igen sikeres közgazdászi pályafutása után 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja független társadalmi szervezetét, összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, férfi és nő szövetsége, illetve a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. Munkájában a férfiakat motiválja példamutató élen járásra, értékeik örökítésére. társadalmi méretű tevékenységük építő jellegét az élénk médiaérdeklődés és a százezres követőtábor igazolja.

Mátrai Vanda

coach, tréner, zarándok • "Szívemben zarándokként hol szó szerint járom az utam, a Camino-t, hol lélekben, mások kezét fogva az önismereti tréningjeimen. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk kilépni a félelemalapú korlátok és lehúzó játszmák sémáiból, és helyette ki tudjuk teljesíteni valódi életünket, amelyben szeretetben kapcsolódunk magunkhoz és másokhoz. Harmóniánk kulcsa a belső gyermek – a vele való találkozás, kapcsolatfelvétel és gyógyulás nagy hangsúlyt kap a munkámban is. Ezen kívül közösségi programokat is szervezek, mint pozitív gondolatok osztása cédulákon, kóruskommandó a tömegközlekedésen, vagy a Free Hugs alkalmak, amikor a komfortzónából kilépve és így fejlődve kapcsolódhatunk másokkal, és egyben megoszthatjuk jó szándékunkat, szeretetünket más emberekkel."

Paksi Zoltán

Író, előadó, asztrológus-asztrozófus. Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak az átadása.

Kiss Balázs Kunó

asztrozófus, író, tanító és előadó. A népszerű Csillagleső könyvek szerzője. "Akkor, ha nincs értelmes válasz, valószínűleg a kérdés eleve rossz. S akkor mi a helyes kérdés? Miért is vagyunk úgymond itt a Földön? A célom nem az, hogy valamilyen tanítást átadjak, vagy valamilyen hitrendszert preferáljak – hanem hogy minden ember megtalálja a saját válaszait a saját életére."

Fikó Csaba

Hargita megyei mozgássérültek szervezete • "Fogyatékkal élőként rádöbbenünk, hogy a hiány amivel élünk, bizony nehezíti az életünket. Amikor aztán úgy döntünk, hogy mindezek ellenére teljes életet szeretnénk élni, akkor adja magát, hogy a hiányunkat pótoljuk valamivel. Ennek a legjobb módja, hogy a meglévő erősségeinket kiteljesítjük. Megerősítjük őket, méghozzá a szív erejével. Így erőnket visszanyerve újra van esélyünk a teljes életre. Az Élj szívből fesztivál a szív útját helyezi előtérbe. Reméljük, mi is hozzá tudunk járulni az út megtalálásához illetve végig járásához."

Csepin Péter

a Bakonyi Poroszkálók Hagyományörző- és Sportegyesület elnöke, kétszer kapta meg a Honvédelemért bronz fokozatú kitüntetést (2003, 2012). 7 nagy lovas expedíció vezetője, aki több mint 50.000 km-t tett meg eddig lóháton. 2017-ben sikeresen végrehajtotta az ELITE CHALLENGE programot.

Novák Pál Gábor

Íjászat

Birinyi József

népzenész, népzenekutató. Több mint húsz történeti és népi hangszeren játszik, népzenegyűjtéssel, kutatással, tanítással, hangszerkészítéssel, koncertezéssel, népzenei, néprajzi filmezéssel foglalkozik.

Dr. Varga Tibor

jogtörténész. Előadásai többnyire a magyar nemzet múltjáról, jelenéről és jövőjéről, a hajdani és a jelenkori társadalmi berendezkedés összevetéséről és a magyarság jelképeinek valós értelmezéséről szólnak.

Király Eszter

Író, újságíró, coach, a Meddig tart a kapcsolatunk sikerkönyv szerzője. Számos igényes magazinban, weboldalon és tárkereső oldalon jelennek meg népszerű, Férfi-Nő szövetséget erősítő írásai.

Harangozó Imre

néprajzkutató, tanító. Figyelmét a kultúra és a kultúrát alkotó közösség egésze köti le, épp ezért leginkább a szakrális néprajz kérdései foglalkoztatják. Ezen belül a moldvai és gyimesi magyarok hagyományos világképe és hitvilága, de az alföldi pásztoraink és földműves népünk hagyományvilágával, hitvilágával is behatóan foglalkozik.

Szepesi Richárd

„Alkotni születtünk a Földre…” Zenész, dalszövegíró, zeneszerző. 6 éves kora óta foglalkozik zenével. 2007-től a Nem Adom Fel zenekar oszlopos tagja. Jellegzetes, érzésekkel teli hangja maradandó emléket hagy hallgatóságában. Dalszövegei a világnak/a világról szólnak. Olyan zenészekkel álhatott már egy színpadon egy – egy duett erejéig, mint Pataki Attila (Edda) vagy Nyerges Attila (Ismerős Arcok). A Vazul vére rockoperában a mesélő táltos szerepét kelti életre jelenleg is. Zenekarai, amelyeknek alapítótagja is: Szkítia, Avatar.

Lenkei Zsolt

ninjutsu

Szedlacsek Katalin

hangfürdő és hangterápia. "Hangterapeutaként abban tudom segíteni a hozzám fordulókat, hogy lecsendesedve, befelé figyelve, találják meg a harmóniát, és engedjék meg maguknak, hogy szívük hívása szerint éljenek, ebben segítenek a hangok és a rezgések."

Válaszút zenekar

"Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan szakmát művelhetek, amit, ha nem szívből csinál az ember, akkor egyből „lebukik”. Aki a szíve által hallgatja a zenét, az meg is hallja, hogy őszinte az előadó és a zenéje, vagy sem. A VálaszÚttal van egy dalunk, ami így szól: Ne félj, amíg engem látsz, amíg megtalálsz. Már nagyobb bajt is túléltünk! Ez a dal egy szívmasszázs, feltámadás mert jobb világot érdemlünk.”

Bach Zoltán

“Mindenkinek azt kívánom, hogy tehesse az életeben azt amit szeret. Legyen ereje, képessége és ideje, hogy elérje ezt az állapotot. Ehhez a vágyamhoz az adott időkeret kitagításával járulok hozzá most a fesztiválon. Két egyszerű, könnyen elsajátítható eszközt hozok magammal. A 312 Meridiántornát, amely szerint száz évig élünk egészségesen és az Öt tibeti rítust, amely még több időt ígér annak aki napi rendszerességgel gyakorol. Ha van elég időnk, bármit elérhetünk.”

Santiago Maciel

tánctanár, táncos, koreográfus és coach. "Magántanárként és koreográfusként rengeteg tapasztalatot szereztem az emberi természetről, az emberi kapcsolatok működéséről. Úgy gondolom minden ember képes elérni a céljait, ha megkapja a megfelelő eszközöket és tudást. A tánc számomra egy eszköz, egy rendszer, egy nyelv, a kommunikáció egy különleges formája emberek között érintéssel, érzéssel, koncentrációval szavak nélkül."
Megosztásodat köszönjük! :)