2018. május 24-27.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsők közt értesülhess egyéb rendezvényeinkről! 🙂

A helyszín: Győr, Rodeo Ranch

A születő gyermeket az édesapa a pitvarban várta. Amikor a kezébe kapta, először ráborította a kalapját jelezve, hogy megvédelmezi őt. Majd kivitte az istállóba és rátette, lehetőség szerint a ló hátára. Összeismertette őket egymással. Így ment ez évszázadokon keresztül. A ló hozzánk tartozik, különösen hozzánk magyarokhoz. Ezért szolgált örömünkre, hogy az Élj szívből fesztivál helyszíne egy lovas tanya. Még nagyobb lett az örömünk, amikor kiderült, lovagolni is lehet majd. Részt vehetünk az Ördöglovasok edzésén, legyűrhetjük a próbájukat és akár a lóetetésben is segédkezhetünk. A Lovas showról nem is beszélve, ami péntek este lesz megtekinthető.

A ranch több mint 20 hektáros terület. Ezért olyan lehetőséget is kínál, ami egyedi. Biztosan látott már mindenki csillagos eget, olyan helyen, ahol az alapvilágítás, a közvilágítás nem rontja a látványt. Ekkor derül ki mennyivel több a csillag az égen. Érdemes lesz megcsodálni.

A tó közepén örömzenélés, hangszerbemutató szórakoztat majd minket. Mindenki kipróbálhatja magát, nem csak az erő és ügyességi területeken, de a művészetek erdejében is.

A terület segít abban is, hogy a hangosabb és az elmélyülős helyeket el tudjuk különíteni, így nem zavarjuk majd egymást tevékenységeinkben.

Az egyes tereket szépen elrendezzük, hogy minden a lehető legcélszerűbben megtalálható és használható legyen.

Mindenkit várunk szeretettel a csillagos ég alatt, megfelelő tágasságban és mégis hangulatos terek atmoszférájában.

helyszín Gyirmót 1
helyszín Gyirmót 2

Szállás

A bérleteseknek a fesztivál területén díjmentesen sátorhelyet biztosítunk, amennyiben szeretnél inkább szálláshelyet foglalni, a következő szállások vannak a közelben:

http://www.hotelamarillis.hu
+36 30 622-7241
amarillis@hotelamarillis.hu

+36 96 556-300

http://achilles.hu/hu
+36 20/ 994-3677
info@achilles.hu

http://www.muskatlipanzio.hu
+36 30 528-5804
info@muskatlipanzio.hu

http://www.motelnext.hu
+36 30/478-8246
info@motelnext.hu

+36 70 395-9012

Megosztásodat köszönjük! :)